Parlatorij

Parlatorij

October 20, 5:30 pm – October 20, 8:00 pm | Meetup in Zagreb, Croatia

This event’s focus is Networking. Event has No entrance fee with RSVP [ Entrance fee: 0 € ] and it will be held at BIZkoshnica, Zagreb, Croatia.

Prevoditelji su važni – oni (p)okreću svijet i pomažu ostvariti komunikaciju među kulturama, a često su zbog prirode posla izolirani jedni od drugih. Parlatorij je novi format događanja koji okuplja prevoditelje, a koji je nastao u suradnji Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i prevoditeljske agencije Integra. Osnovni ciljevi Parlatorija su upoznavanje, umrežavanje, razmjena znanja i vještina te diskusija. Događanje je podijeljeno u tri dijela: panel diskusiju na kojoj će svoja iskustva u freelance prevoditeljstvu podijeliti dvije kolegice različitih profila, zatim fokusirano umrežavanje kroz koje će se svi sudionici bolje moći upoznati i povezati se za neke nove suradnje, i na kraju ležerno druženje uz diskusiju i kavu. Povežimo se, radimo bolje i budimo zadovoljniji!

For more information visit Parlatorij or get in touch with the Event organizer .

Event Program:

#EFW16 local event
#EFW16 local organizer

Integra

Integra je prevoditeljska agencija i organizator seminara i radionica za prevoditelje i sudske tumače. Već 16 godina pomažemo graditi bolju budućnost za prevoditelje - naše radionice i seminari su poticaj za cjeloživotno učenje bez kojega, smatramo, nema dobrih prevoditelja. One su mjesto učenja, usavršavanja, razmjene iskustva i znanja, zajedničkog rasta i povezivanja. Teme kojima se bavimo nastaju u suradnji s kolegama i odgovaraju njihovim stvarnim potrebama, a predavače pomno biramo s obzirom na temu i profil polaznika. Rastemo zajedno sa svojim kolegama, neprestano usavršavamo program i predano radimo na poboljšanju statusa prevoditelja.

For more information visit Integra .

#EFW16 local venue

BIZkoshnica

BIZkoshnica je istaknuta adresa za coworking u Zagrebu – dijeljeni prostor za rad u kojemu se ne dijeli samo infrastruktura, već se i druži, razmjenjuju se ideje, ostvaruju suradnje i pokreću projekti. Kao takav, prostor je osobito zanimljiv malim poduzetnicima, freelancerima, kreativcima i startupima. Pored coworkinga, BIZkoshnica je i mjesto za poduzetničko usavršavanje u obliku poslovnog savjetovanja i umrežavanja.

For more information visit BIZkoshnica .

Event is realized by

#EFW16 local even logot #EFW16 local even logot #EFW16 local even logot
European Freelancers Week
European Freelancers Week
#EFWeek is the world’s largest annual celebration of independent work aimed at empowering self-organizing of the self-employed. It is carried out as a series of independent local events held under a common branding in different European countries in mid-October. It has an inclusive, crowdsourced and decentralized format so anyone can participate.

Send this to a friend