Freelancers Lab by SMarthu

Freelancers Lab by SMarthu

October 21, 4:00 pm – October 21, 7:00 pm | Workshop in Budapest, Hungary

This event’s focus is Selfpromotion. Event has Entrance fee (presale) [ Entrance fee: 30 € ] and it will be held at Impact Hub, Budapest, Hungary.

Freelancers Lab by SMarthu - menedzseld magad hatékonyan! Kurzus sorozat szabadúszók számára

For more information visit Freelancers Lab by SMarthu or get in touch with the Event organizer .

Event Program:

#EFW16 local event
#EFW16 local organizer

SMarthu

A SMarthu 20 éves tapasztalatára, a 9 tagország kapcsolati tőkéjére és magyar csapatának tudására, felkészültségére és kompetenciáira építve dolgozik 2015 eleje óta. A SMarthu kiáll a nemzetközi SMart közösség értékei mellett azzal a céllal, hogy a kreatív szektornak jobb munkafeltételeket, problémamentes alkotói létet és elismertséget biztosítson.

For more information visit SMarthu .

#EFW16 local venue

Impact Hub

Meghonosítjuk az üzleti alapon működő, értékteremtő vállalkozási formákat. Az Impact Hub inspiráló és katalizáló emberek, közösségek, helyszínek és programok nemzetközi hálózatát hozza 70 világváros után Budapestre. Az Impact Hub egy nemzetközi hálózat. A világ közel 70 nagyvárosában található irodái katalizátorok, ernyőszervezetek azoknak, akiket foglalkoztatnak a társadalmi, környezeti problémákra adható megoldások – üzleti, vagy egyéni szinten. Olyan kezdeményezésekkel és vállalkozásokkal foglalkozunk, amik a profit mellett egyéb maradandó értékeket is teremtenek, és elősegítik a társadalom fejlődését. A Belváros közepén található irodánkban teret adunk neked, bármire is legyen szükséged: közösségi irodahasználat, csapatirodák, bérelhető rendezvényterek és rendszeres, inspiráló programok, képzések, kapcsolatépítési lehetőségek.

For more information visit Impact Hub .

Event is realized by

#EFW16 local even logot #EFW16 local even logot #EFW16 local even logot
European Freelancers Week
European Freelancers Week
#EFWeek is the world’s largest annual celebration of independent work aimed at empowering self-organizing of the self-employed. It is carried out as a series of independent local events held under a common branding in different European countries in mid-October. It has an inclusive, crowdsourced and decentralized format so anyone can participate.

Send this to a friend