Etsyonica in Zagreb

Etsyonica in Zagreb

October 23, 10:00 am – October 23, 5:30 pm | Workshop in Zagreb, Croatia

This event’s focus is Education. Event has No entrance fee with RSVP [ Entrance fee: 0 € ] and it will be held at BIZkoshnica, Zagreb, Croatia.

Pozivamo vas na besplatnu Etsy radionicu koja će se održati u nedjelju 23. listopada u BIZkoshnica Coworking prostoru u sklopu Europskog tjedna freelancera. Posljednjih se godina izrada i prodaja rukotvorina sve češće iz hobija pretvara u uspješan biznis. Dovoljno je imati malo dobre volje, originalni proizvod i hrabrost da svoje rukotvorine predstavite potencijalnim kupcima. Radionica je jedinstvena prilika da svi zainteresirani rukotvorci, poput obrtnika, primijenjenih umjetnika i dizajnera, bolje upoznaju mogućnosti i prednosti Etsy platforme te naprave prvi korak prema plasiranju svojih proizvoda na globalno tržište unikatnih rukotvorina. Prvi dio radionice predviđa informativni, teorijski i demonstracijski dio, a drugi individualne konzultacije i pomoć pri otvaranju Etsy dućana. Voditeljica radionice je Ema Juretić, poznatija na Etsy platformi kao Dilemma Posters. Kako bi osigurali svoje mjesto na radionici čim ranije najavite dolazak putem online obrasca, a najkasnije do subote, 15. listopada. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je broj polaznika ograničen. Prednost pri odabiru sudionika imati će svi oni koji su se predbilježili za prvu ETSYONICU održanu u Zagrebu, a zbog ograničenja broja polaznika nisu dobili priliku da sudjeluju.

For more information visit Etsyonica in Zagreb or get in touch with the Event organizer .

Event Program:

#EFW16 local event
#EFW16 local organizer

HDNP

Etsyonicu u Rijeci organizira Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca u partnerstvu s coworking prostorom BIZkoshnica Coworking, a pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu (U.S. Embassy Zagreb).

For more information visit HDNP .

#EFW16 local venue

BIZkoshnica

BIZkoshnica je istaknuta adresa za coworking u Zagrebu – dijeljeni prostor za rad u kojemu se ne dijeli samo infrastruktura, već se i druži, razmjenjuju se ideje, ostvaruju suradnje i pokreću projekti. Kao takav, prostor je osobito zanimljiv malim poduzetnicima, freelancerima, kreativcima i startupima. Pored coworkinga, BIZkoshnica je i mjesto za poduzetničko usavršavanje u obliku poslovnog savjetovanja i umrežavanja.

For more information visit BIZkoshnica .

Event is realized by

#EFW16 local even logot #EFW16 local even logot #EFW16 local even logot
European Freelancers Week
European Freelancers Week
#EFWeek is the world’s largest annual celebration of independent work aimed at empowering self-organizing of the self-employed. It is carried out as a series of independent local events held under a common branding in different European countries in mid-October. It has an inclusive, crowdsourced and decentralized format so anyone can participate.

Send this to a friend